Rotaract Running Dinner 2017

Running Dinner is terug in Alkmaar! Na 3 succesvolle edities kondigen wij met trots de 4e editie aan.

Ook dit jaar zullen de gasten weer verwend worden door de topkoks van drie verschillende Alkmaarse restaurants. Entertainment, heerlijk culinair genieten, exclusief vervoer tussen de restaurants, de spectaculaire veiling zorgden voor een onvergetelijke avond! Aanmelden kan hier

 


Informatie

Op 26 November 2017 organiseert Rotaract Club Alkmaar voor de vierde keer het Running Dinner: een culinaire verrassingstocht langs diverse, sfeervolle restaurants in Alkmaar. Deze avond kunt u genieten van een heerlijk driegangen diner met bij elk gerecht een drankje. Iedere gang zal in een ander restaurant worden genuttigd. Zo kunt u de hele avond dineren, terwijl u toch in beweging blijft! Naast het eten is het gezelschap met wie u dineert net zo belangrijk. En daar is Rotaract Club Alkmaar zich van bewust. Wij zorgen er dan ook voor dat tijdens dit diner ondernemers en young professionals bij elkaar worden gebracht. Kortom, u kunt culinair genieten en geheel vrijblijvend nieuwe, interessante contacten leggen. 

Een van de pijlers van onze club is het steunen van (lokale) goede doelen. Dit jaar worden met de opbrengst van het Running Dinner de projecten ‘Wensboom Alkmaar’ en ‘Stichting Medische Kindercirckel’, beide gevestigd te Alkmaar, gesteund. Voor meer informatie over deze goede doelen, klikt u de hiernaast staande link aan.

Na afloop van de culinaire verrassingstocht vindt er een veiling plaats waar spectaculaire kavels onder de hamer gaan. Het belooft een veiling te worden met mooie, uiteenlopende kavels. Dus voor ieder wat wils. De opbrengst van de veiling gaat uiteraard naar bovenstaande goede doelen.

De kaarten voor dit evenement kosten €75 per persoon. Voor dit bedrag bieden wij:

- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Een driegangen diner met een glas wijn/bier/frisdrank in drie verschillende restaurants
- Vervoer tussen restaurants
- Na het dessert exclusieve toegang tot de veiling met spectaculaire kavels

De avond zal rond 17.00 uur beginnen en eindigt om ongeveer 22.00 uur. Aarzel niet en meld u aan! Hopelijk zien wij elkaar op zondag 26 November!