Locatie: Heeren van Sonoy

Heeren van Sonoy
Hof van Sonoy 1
1811 LD Alkmaar

Routebeschrijving naar restaurant De Heeren van Sonoy

Restaurant De Heeren van Sonoy is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, met bushaltes op slechts twee minuten loopafstand. De heeren van Sonoy is op ca. 10 minuten loopafstand van Alkmaar CS gelegen. Uitstaphalte: Kanaalkade, ter hoogte van de Gedempte Nieuwesloot.

Route vanaf de ring Alkmaar, aan te rijden vanaf richting Amsterdam en Haarlem:
-U volgt vanaf Ring Alkmaar de borden “centrum”. -Op de grote rotonde bij het AZ stadion slaat u linksaf, de Heilooer Tolweg op. -Op de Heilooer Tolweg slaat u op de eerste kruising bij de stoplichten rechtsaf, de Kennemerstraatweg op. -Op de Kennemerstraatweg rijdt u constant rechtdoor, en volgt u deze weg, vóór de Molen van Piet, linksaf. Dit is de Kennemersingel. -U blijft de Kennemersingel volgen en blijft langs het water rijden. -Aangekomen op de grote rotonde (De Bergerhout), rijdt u op de rotonde rechtsaf., de Geestersingel op. -Bij de eerste kruising met stoplichten slaat u rechtsaf, de Kanaalkade op. -U blijft de Kanaalkade volgen en slaat na de bushalte rechtsaf de Gedempte Nieuwesloot in. -U rijdt op de Gedempte Nieuwesloot dóór totaan de bocht naar rechts, ter hoogte van de parkeerplaatsen. Hier vindt u aan uw rechterhand, aan één van Alkmaars binnenstadstuinen, restaurant  De Heeren van Sonoy.

Route vanaf de ring Alkmaar, aan te rijden vanaf richting Hoorn: -U rijdt vanaf de Noordervaart richting Alkmaar. -U gaat bij zowel de eerste als tweede kruising met stoplichten rechtdoor.  -Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf. Met een scherpe bocht naar rechts rijdt u automatisch de Ring Alkmaar op. -U volgt de Ring Alkmaar en neemt de tweede afrit rechts, ter hoogte van het AZ stadion. -U rijdt de afrit af en slaat op de rotonde rechtsaf. -Op de volgend rotonde, de Kooimeerrontonde, neemt u de tweede afslag (neem rotonde dus rechtdoor). Dit is de Heilooer Tolweg. -Op de Heilooer Tolweg slaat u op de eerste kruising bij de stoplichten rechtsaf, de Kennemerstraatweg op. -Op de Kennemerstraatweg rijdt u constant rechtdoor, en volgt u deze weg, vóór de Molen van Piet, linksaf. Dit is de Kennemersingel. -U blijft de Kennemersingel volgen en blijft langs het water rijden. -Aangekomen op de grote rotonde (De Bergerhout), rijdt u op de rotonde rechtsaf., de Geestersingel op. -Bij de eerste kruising met stoplichten slaat u rechtsaf, de Kanaalkade op. -U blijft de Kanaalkade volgen en slaat na de bushalte rechtsaf de Gedempte Nieuwesloot in. -U rijdt op de Gedempte Nieuwesloot dóór totaan de bocht naar rechts, ter hoogte van de parkeerplaatsen. Hier vindt u aan uw rechterhand, aan één van Alkmaars binnenstadstuinen, restaurant Het Hof van Alkmaar.

Parkeertips op loopafstand van restaurant De Heeren van Sonoy:

Parkeergarage De Karperton, Dijk te Alkmaar

Parkeergarage De Vest, Kanaalkade/Canadaplein te Alkmaar

Heeren van Sonoy