Showhero: een unieke talentenshow voor mensen met een beperking

Flyer showheroOp 28 juni a.s. vindt in Theater Cool te Heerhugowaard een bijzonder evenement plaats: Showhero. Showhero is een spetterende talentenshow met spraakmakende optredens, records die je nog nooit hebt gezien en mensen gelukkiger dan ooit. In deze show laten mensen met een beperking zien wat hun talenten zijn. Kaarten zijn nu te koop via de website van Theater Cool via www.coolheerhugowaard.nl. De opbrengst van de show wordt geschonken aan Esdégé Reigersdaal, een instantie die mensen met een beperking begeleidt.

Onbeperkt talentvol

Showhero is onbeperkt talentvol. Alle deelnemers aan onze talentenshow hebben een verstandelijke en of een lichamelijke beperking. Dit beperkt hen niet in het ontwikkelen van uitzonderlijk talent. En daar draait het tijdens deze avond om: laten zien wat je kunt. Het niveau van onze deelnemers is dit jaar ongekend hoog. Met een professionele dansgroep, drumband, zangers en breakdansers belooft het een spannende show te worden. De driekoppige professionele jury, onder leiding van een bekende Heerhugowaarder, beoordeelt de optredens en kiest de winnaar. Wie zal er dit jaar met de hoofdprijs naar huis gaan?

Wereldrecords

Tijdens deze show, die geschikt is voor jong en oud, worden de bezoekers niet alleen verrast met zang, dans en muziek. Passend in het thema back to school worden er heuse wereldrecords verbroken! Welke? Dat wordt pas op de avond zelf bekend gemaakt. Maar vraag je alvast af: hoe goed was jij vroeger in geografie? Onze deelnemers doen je versteld staan!

Over Showhero

Showhero wordt georganiseerd in samenwerking met Rotaract Club Alkmaar en Esdégé Reigersdaal. Door Theater Cool is hun grootste zaal kosteloos ter beschikking gesteld. Dit is de vijfde keer dat de talentenshow wordt georganiseerd. De eerdere edities trokken meerdere avonden volle zalen in Theater de Beun in Heiloo.