Rotaract Club Alkmaar reikt € 9.000 uit

Uitreiken chequesRotaract Club Alkmaar heeft op woensdag 10 oktober jl. een totaalbedrag van € 9.000 uitgereikt aan Stichting Dupla en Stichting Mariëtte’s Child Care. De opbrengst kwam voort uit het succesvolle evenement,  het Concept Dakopbouw Running Dinner 2012, dat in juni dit jaar werd georganiseerd.

Om 19.30 uur werd Rotaract Club Alkmaar verwacht bij manege Bucephalus in Barsingerhorn. Hier organiseert Stichting Dupla huifbedpaardrijritten aan meervoudig gehandicapten.
Mede-oprichter Piet Bregman sprak de club toe met een warm welkom. Hij vertelde zijn persoonlijke verhaal waarom Stichting Dupla in het leven is geroepen. Vervolgens uitte Gerrit Krouwel van Stichting Mariëtte’s Child Care zijn dankbaarheid voor het bedrag dat ingezameld is. ‘Met dit bedrag gaan wij de weeskinderen in Ghana educatie en zorg bieden door de bouw van een school te voltooien’, aldus Gerrit .

Na het welkom was het moment daar; Paul Ooms, voorzitter Rotaract Club Alkmaar, reikte de cheques uit:  ‘De voorbereidingen van het Running Dinner liepen niet altijd even soepel, des te meer is de club enorm trots op het behaalde resultaat. Voor ons is het dan ook een groot genoegen om dit bedrag aan jullie te overhandigen’. Na de uitreiking nodigde Stichting Dupla de aanwezige gasten uit om kennis te maken met het huifbedpaardrijden en om de andere faciliteiten die deze Stichting biedt aan meervoudige gehandicapten, te laten zien.

Het was een zeer geslaagde avond. Rotaract Club Alkmaar wil nogmaals alle gasten bedanken die aanwezig waren op het Concept Dakopbouw Running Dinner in juni jl.  Door hun bijdrage heeft de club met dit  fantastische bedrag twee bijzondere stichtingen kunnen steunen.