Rotaract Club Alkmaar officieel erkend door Rotary International

Uitreiking charterRotaract Club Alkmaar heeft op vrijdag 16 november jl. uit handen van Leo Paulissen, voorzitter van Rotary Club Alkmaar, de Certificate of Organization in ontvangst mogen nemen. Rotaract Club Alkmaar is nu een officieel door Rotary International erkende Rotaract Club.

Om 19.30 uur liep de Mauritszaal van het Gulden Vlies in Alkmaar vol met leden van Rotaract Club Alkmaar en Rotary Club Alkmaar. Eduard Leutscher, de Rotary districtgouverneur van district 1580 en een afvaardiging van het CRN (het landelijke Rotaract bestuur) waren ook aanwezig.
Na het openingswoord van Leo Paulissen was het zover. De oprichters van Rotaract Club Alkmaar, Vincent Roobeek, Bianca Weel en Chantal Teerenstra en de huidige voorzitter Paul Ooms kregen de Certificate of Organization overhandigd.  

Na een speech van Paul Ooms over het verleden, het heden en de toekomst van Rotaract Club Alkmaar kreeg ieder lid een Rotaract speldje opgespeld door Paul. 'We are all part of the Rotary Family now', aldus Paul.

De avond werd afgesloten met een leuke quiz, die werd geleid door quizmaster Ron Wolters. De quiz, die was bedoeld om elkaar beter te leren kennen, leidde tot grote hilariteit. De secuur door Ron bij elkaar gezochte foto's werkte op de lachspieren van de aanwezigen.

Na afloop van de uitreiking hebben de leden van Rotaract Club Alkmaar de internationale erkenning gevierd op het waagplein. Er werd tot in de late uurtjes doorgefeest.