Geldinzameling voor slachtoffers tyfoon

Rotaract Club Alkmaar aanwezig op Filipijnen

Op vrijdag 8 november heeft tyfoon Haiyan een ravage aangericht op de Filipijnen. Ruim 4,5 miljoen mensen zijn getroffen door het natuurgeweld en er is dringend behoefte aan hulp. Rotaract Club Alkmaar zamelt geld in voor de slachtoffers van deze ramp.

Uw donatie komt 100% ten goede van levensmiddelen zoals drinkwater en rijst. Oprichter van Rotaract Club Alkmaar, Vincent Roobeek, verblijft momenteel op de Filipijnen en trekt 18 november a.s. het rampgebied in, om de hulpmiddelen naar de slachtoffers te brengen. Tot 18 november a.s. kunt u een donatie overmaken. Help ons helpen en doneer direct!


Donatie ten behoeve van levensmiddelen

Door de enorme schade en verwoesting is er veel vraag naar primaire levensmiddelen, zoals drinkwater en voedsel. 100% van alle donaties komt ten goede van deze producten. Vincent Roobeek werkt samen met het Rode Kruis in Cebu en koopt de levensmiddelen zelf in. Het Rode Kruis helpt bij de verspreiding onder de slachtoffers. Uw noodhulp was nog nooit zo concreet en aanwijsbaar!


Doneren

U kunt tot 18 november a.s. uw donatie overmaken op de bankrekening van Rotaract Club Alkmaar: NL96 RABO 0119 1130 66 t.a.v. actie Filipijnen.


Facebook

Rotaract Club Alkmaar gelooft niet in ‘zoekgeraakt geld’. Op onze Facebookpagina vindt u straks foto’s van de levensmiddelen die met de donaties zijn gekocht. Namens de Filipijnse gemeenschap: bedankt!

** Foto: Reuters / Erik de Castro